WELKOM

Hartelijk welkom op de website van Accountantskantoor Van Middelkoop, accountant en adviseur voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en bestuurders van non-profitorganisaties.

U bent ondernemer omdat u een visie heeft over uw markt, omdat u ambities wilt realiseren op uw eigen wijze en omdat u enthousiast bent over uw producten en diensten. U bent bestuurder omdat u leiding wilt geven aan de verwezenlijking van de doelstelling van uw vereniging of stichting. Het kunnen allerlei redenen zijn, maar u bent geen ondernemer of bestuurder omdat u administratie zo boeiend vindt. En daar zijn wij er voor u!

U moet dagelijks beslissingen nemen. Sommige keuzes zijn duidelijk, maar andere niet. Wij helpen u graag met heldere financiële informatie en denken met u mee om de juiste beslissingen te nemen. Deskundig, degelijk en betrokken, dat zijn de sleutelwoorden van ons kantoor.

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking, of we maken een afspraak bij ons op kantoor.

Arjen van Middelkoop
Accountant-Administratieconsulent


Afbeelding01